Kompozit Budapest

A kompozit kvarc nem porózus anyag, ezért nagyon könnyen karbantartható és higiénikus. A felületén nincsenek foltok, amelyeknek abszorpciója nincs (az anyag nem engedi, hogy víz vagy folyadékok kerüljenek a szerkezetbe). Így a higiénia szempontjából az egyik legelterjedtebb anyag, nem porózus felülete megakadályozza a baktériumok és mikroorganizmusok behatolását és szaporodását, és különösen ellenáll a sokkoknak és a karcolásoknak!

Különböző színű és textúrájú, egyedi megjelenésű, világos és tartós, ezáltal ideális választás konyhai munkalapokhoz és szigetekhez, fürdőszoba munkalapokhoz, ablakpárkányokhoz, padlóhoz, belső lépcsőburkolathoz, különféle munkafelületekhez az élelmiszeriparban és az orvosi rendelőben. A kompozit kvarcot leggyakrabban a konyhai munkalapok gyártásához használják.

Az anyagjaink általában 12, 20 vagy 30 mm vastagságban fellelhetők. A kompozit kvarclap leggyakoribb méretei 3040 mm x 1440 m. A kompozit kvarc sokkal rugalmasabb és nehezebb, mint a természetes kő sok fajtája. Mivel kevésbé porózus, antibakteriális anyag, ezért jobb a konyhai munkalapokhoz, mint a természetes kövekhez. Mivel egységes belső felépítésű, rejtett repedésekkel nem rendelkezik, megakadályozva ezzel a hajlítás miatt bekövetkező repedéseket. A kompozit kvarcot nem szabad szabadban használni. Az uv sugarak állandó kitettsége kő elszíneződéséhez és a gyanta elpusztulásához vezethet.

Nálunk biztosan megtalálja a legjobb árat.

Nagy mennyiségű kvarc kompozit csempe Budapesten! Kivitelezés és összeszerelés 2-3 napos rekordidő alatt!

 

Kérjen árajánlatot!

Rocas Decor