TERMÉSZETES KŐ Magyarország

A természetes kő ideális építőanyag és kerti díszként is használható. Az építőiparban burkolóanyagként használják, nappalik, konyhák, fürdőszobák de akár irodák, kávézok, éttermek dísze is lehet. A természetes kő sajátosságával egy egyedi hatást lehet elérni a felhasznált területeken Kiemelkedő megjelenése mellett az egyik legtartósabb építőanyag.
Tehát, feltétlenül a dekoratív minőségű természetes kő egy befektetés a jövőbe.
A gránit, travertin, pala és márvány ideális kül és beltéri burkoló anyag.
A kövek egyedi szín világa mellett biztos megtalálja otthona dekor elemét.
Függetlenül attól, hogy felújít vagy éppen elkezdte az építkezést, a természetes kő csodálatos dizájnt kínál minden helyre.
Termékeink széles választékát kínáljuk a legjobb áron, hogy az udvarát vagy házát álom térré alakítsuk.

A természetes kövek gyártója és importőreként a Rocas Decor Romániában a legnagyobb raktárakkal rendelkezik, több mint 400 000 négyzetméter márvány burkolólapot gyártunk. Gránit burkolat, travertin burkolat, pala burkolat és többféle méretű mészkő burkolat. Kőmegmunkálás: antik, matt, csiszolt vagy polírozott, valamint gránit nagytáblák, márvány, travertin, pala.

Természetes kő, amelyből kérésre konyhai munkalapokat, fürdőszoba munkalapokat, természetes kő asztalokat, lépcsőket és munkalapokat, belső vagy külső ablakpárkányokat dolgozunk fel. Kandallók, mosdók burkolására vagy bármilyen más, az Ön igényeihez szabott lakótér burkolásához is ajánlott. Bármelyik telephelyünkön mindig versenyképes árakat és vonzó akciókat talál.

Kérjen árajánlatot!