Kontakt

A Rocas Decor  ingyenes tanácsadást kínál Önnek a márvány és a gránit kiválasztásában Ürömön és az ország összes bemutatótermében. Személyre szabott ajánlatot tehetünk Önnek, hogy megkapja a leghatékonyabb megoldást azon projektek számára, amelyekben együttműködünk! A legjobb ár amennyiben travertin, mészkő, gránit, andezit, márvány vagy pala érdekli.
Vásárljon most minőségi természetes követ!

A természetes kő gyártója és importőreként a Rocas Decor Románia rendelkezik legnagyobb raktárkészlettel. Több mint 400 000 négyzetméter márvány, travertin  pala és mészkő áll rendelkezésre. Többféle méret és felület: antikolt, matt, csiszolt vagy polírozott. Valamint gránit, márvány, travertin és pala nagytáblás anyagok.

Igény szerint gyártunk ablakpárkányokat, konyhai és fürdőszoba pultokat, márvány lépcsőket és pultokat, gránit belső és külső ablakpárkányokat. Minden egyedi elképzelést megvalósítunk. Bármelyik telephelyünkön mindig megtalálja a legjobb árú természetes követ és vonzó akciókat.

A lábazatok és a kerítések burkolásához modern anyagokat használunk. Amellett, hogy időtálló, könnyen karbantartható. Az új természetes kő modellek tökéletesen alkalmazkodnak házának tervezéséhez, ugyanakkor a természetes köveket rendszeresen kell kezelni, hogy ne veszítsen fényéből. Minden általunk kínált kőfajta tökéletesen alkalmazható bármilyen dekorációs stílushoz.

Büszkék vagyunk arra, hogy mindig nagy mennyiségű travertin lapunk van raktáron. Biztosíthatjuk Önöket, hogy alapanyagaink kiváló minőségűek, és ez az elvárások szintjére növeli projektjét.

Kérjen árajánlatot most!
Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a termékeinkkel kapcsolatos minden információért elérhetőségünk valamelyikén:

KONTAKT

Showroom Márvány és Gránit Budapesten
Cím: 2096 Üröm, Ürömi út 2
Név: HUBA BEREKMERI
Telefon: +36202278295
E-mail: huba@rocasdecor.hu
E-mail: info@rocasdecor.hu