TRAVERTIN BUDAPEST

A travertin a mészkő egyik formája. Egyéb megnevezései az édesvízi mészkő, tavi mészkő, forrásmészkő, mésztufa, mészszivag, traventin, illetve mészszinter. A travertin jellegzetesen lukacsos, színe fehér, de idővel vagy szennyeződésekkel krémszínű, vagy akár barnább színt is kaphat. A travertin alapjában véve porozus.

Ezek a pórusok ha speciális anyagokkal vannak lezárva, csiszolással a travertin olyan finom felületet kap, mint a márvány. Mivel savakra érzékeny, ezért ajánlott a felületét speciális impregnáló szerekkel kezelni. Ellenálló és könnyen karbantartható, a travertint sok helyre alkalmazták  a Római Birodalom óta – a Colosseum a legjelentősebb példa erre.

A travertin az egyik leggyakrabban használt természetes kő belső vagy külső dekorációhoz. Ideális homlokzatokhoz, járdákhoz, padlókhoz, fürdőszobákhoz stb. Kiváló minőségű travertin termékeket kínálunk. A travertin a legjobb anyag bármilyen konstrukció eredeti, igazán szép és elegáns tervezéséhez. Büszkék vagyunk arra, hogy mindig nagy mennyiségű travertin lapunk van raktáron. Biztosíthatjuk Önöket, hogy alapanyagaink kiváló minőségűek, és ez az elvárások szintjére növeli projektjét. Nálunk biztosan megtalálja a legjobb árat a travertinra.

A természetes kövek gyártója és importőreként a Rocas Decor Romániában a legnagyobb raktárakkal rendelkezik, több mint 400 000 négyzetméter márvány burkolólapot gyártunk. Gránit burkolat, travertin burkolat, pala burkolat és többféle méretű mészkő burkolat. Kőmegmunkálás: antik, matt, csiszolt vagy polírozott, valamint gránit nagytáblák, márvány, travertin, pala.

Természetes kő, amelyből kérésre konyhai munkalapokat, fürdőszoba munkalapokat, természetes kő asztalokat, lépcsőket és munkalapokat, belső vagy külső ablakpárkányokat gyártunk. Kandallók, mosdók burkolására vagy bármilyen más, az Ön igényeihez szabott lakótér burkolásához is ajánlott. Bármelyik telephelyünkön mindig versenyképes árakat és vonzó akciókat talál.