Kvarc Kompozit Budapesten

Kvarc kompozit Budapesten. A kvarc kompozit ideális anyag konyhai munkalapokhoz. A kvarc olyan kő, amelyet kb. 93% kvarc örlemény (természetes kemény ásvány) és 7% speciális gyanta ötvözésével hoztak létre. Gránitszerű felületet képez. A megjelenése a kvarc örlemény tipusától függ: a durván őrölt kvarc foltos, míg a finomra őrölt kvarc sima megjelenést kölcsönöz.

A nagy táblákat általában 12 mm, 20 mm vagy 30 mm vastagságban állítják elő. A kvarclap leggyakoribb méretei 3040mm x 1440m. A kvarc kompozit rugalmasabb és keményebb, mint sokféle természetes kő. Mivel kevésbé porózus, antibakteriális anyag. A fő előnye, hogy rendkívül kemény és tartós, extra fényes textúrájú, nem porózus, ellenáll a foltoknak és repedéseknek. Nem igényel vízszigetelést. Szappannal, vízzel és puha ruhával könnyen tisztítható.

A természetes és gyönyörű kő iránti szenvedélyből a Rocas Decor különleges kvarc-, márvány-, gránit- és travertin fajtákat gyárt és importál. Ezeket gondosan válogatják ki a világ minden tájáról, hogy kielégítsék az ügyfelek legmérészebb álmait is.

A kvarc mellett gránitlapok, márvány, travertin, pala és Onyx kő is rendelkezésre áll. Az ügyfél megrendelésére feldolgozzuk kvarc gránit konyhai munkalapokat, lépcsőket és munkalapokat, gránit ablakpárkányokat. Bármelyik telephelyünkön jó árak várják, akár egyedi elképzeléseket is megvalósítunk. Rengeteg színű kvarc kompozit van készleten, fehér, szürke, fekete, krém, antracit, sárga, piros, barna, bézs.

A vevő kérésére travertin ablakpárkányt is gyártunk. Konyhai és fürdőszobai munkalapokat gránit kvarc kompozitból, valamint gránitból és márványból készítünk. Professzionális kőszerelési szolgáltatásokat kínálunk a homlokzat és a kerítés burkolására. Gyártunk fekete és szürke gránitból lépcsőlapokat is. A testreszabott megrendeléseket az ügyfél méreteinek megfelelően néhány nap alatt feldolgozzuk. Szállítás az ország egész területén 48 órán belül. A kővédelemhez impregnálás ajánlott professzionális STONETECHN termékcsaláddal.

Még több model Kvarc kompozit Budapesten.

Kérjen árajánlatot most!

Még több model Kvarc kompozit Budapesten.

Ingyenes tanácsadást kínálunk Önnek a kvarc kompozit, gránit, márvány, travertin és a természetes kő megválasztásában Ürömön és az ország minden városában. Személyre szabott ajánlatot teszünk Önnek, hogy kihasználhassa az optimális megoldást azokban a projektekben, amelyekben együtt fogunk működni!
Dekoratív természetes kő Budapesten ba szállítással:

Budapest, Debrecen, Miskolc, Szeged és Kecskemet. Szekesfehervar, Pecs és Gyor. Nyiregyhaza, Erd, Zalaegerszeg, Szekszard, és Mosonmagyarovar. Szigetszentmiklos, Pilisvorosvar, Eger és Cegled. Tatabanya, Godollo, Veszprem és Szombathely. Esztergom és Vac, Nagykanizsa és Bekescsaba. Sopron, Szentendre és Mateszalka. Szolnok, Baja, Gyomro, Salgotarjan és Kistarcsa. Gyula. Hodmezovasarhely. Pecel. Kaposvar és Ajka. Zirc. Mezokovesd. Dunakeszi. Siofok. Gyal. Veresegyhaz. Gardony.

Szentes, Dunaujvaros, Jaszbereny, Paks és Papa. Hajdusamson, Kazincbarcika, Hatvan, Karcag és Keszthely. Encs, Nagykovacsi, Berettyoujfalu, Gyongyos és Szarvas. Tamasi, Oroshaza, Komarom és Biatorbagy. Nagykároly, Dunaharaszti, Monor és Parsons. Abony, Balatonfured és Fuzesabony. God, Hajduboszormeny, Hajduszoboszlo és Heves. Mezotu, Paszto, Torokszentmiklos és Jaszfenyszaru. Racalmas, Balassagyarmat, Nagyatad és Bonyhad. Szentgotthard, Bicske, Csorna, Hajdunanas és Kiskoros. Puspokladany, Soltvadkert és Szerencs. Sarbogard, Ozd, Mohacs es Kiskunhalas. Marosvásárhely, Nagykoros, Torokbalint és Kisvarda. Koszeg, Sarvar, Balatonalmadi és Budaors. Szatmárnémeti, Celldomolk, Edeleny és Fot. Lorinci, Mor, Sajoszentpeter, Szabadszallas és Sarospatak. Tiszaujvaros és Aszod. Gyorujbarat, Morahalom, Paty és Kovászna. Tarnok, Dombovar, Hajduhadhaz, Harghita és Kiskunmajsa. Kormend. Nagykata. Szazhalombatta. Tiszavasvari és Csíkszereda. Csakvar, Kistelek és Mezokovacshaza. Tahitotfalu, Teglas és Tura.